l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Bij een dokter naar keuze
Contacteer het artsenhuis
8920 Langemark
Image Alt

Maak een afspraak

Vertrek je binnenkort op reis naar het buitenland en moet je daarvoor een recente negatieve coronatest voorleggen ? Voor een test (een zogenaamde PCR-test) kun je terecht in één van de 2 screeningsposten van het Jan Yperman Ziekenhuis, in de Briekestraat 10 in Ieper en in Poli Poperinge in de Oostlaan 11.

Maak daarvoor steeds een afspraak via het nummer 057/35 70 47.  Om op reis te gaan, is het dus niet nodig om naar je huisarts te gaan of te bellen voor een voorschrift.

Breng zeker je identiteitskaart en, indien nodig, ook je internationaal paspoort (reispas) mee, zo kan er een geldig Engelstalig attest afgeleverd worden.

De kostprijs van een PCR-test voor een reis naar het buitenland bedraagt 47,18 Euro.  In het ziekenhuis worden er geen bijkomende administratieve kosten aangerekend.

Voor Dr. François volg deze link: Maak afspraak

Voor Dr. Van Assche volg deze link: Maak afspraak

Voor Dr. Vermeersch volg deze link: Maak afspraak

Voor Dr. Roelens volg deze link: Maak afspraak

Op afspraken.be klik je vervolgens op de knop “Maak afspraak” voor de dokter naar keuze en volg je de stappen om een afspraak te maken.

Er doet telkens 1 arts raadplegingen op zaterdag op afspraak, afspraak de dag zelf enkel online te maken of aan de tablet in de wachtzaal !

Voor vertegenwoordigers: klik hier